Duggal Sjaals Industries Scarves, Sjaalss & Stoles , Amritsar, India 
  
   Welkom op onze website                                                                   

Duggal Sjaals Industries is een bekende fabrikant, exporteur en groothandel van wollen sjaals, sjaals en stola's in Amritsar, India. Wij produceren en verkopen mooie en modieuze sjaals, sjaals en stola's. U kunt sjaals, stola's en sjaals aan goedkope en wholesale-prijs. De wollen sjaals, sjaals en stola's worden vervaardigd in een verscheidenheid van kleuren. Online catalogus van onze producten is op aanvraag beschikbaar.

Indiase wollen sjaals en stola's zijn een perfect geschenk. De basis stof gebruikt in deze sjaals is wol. Soms is de toevoeging van katoen en zijde ook in de productie van de omslagdoek.

Duggal Shawl Industries is een trotse beschermheer van het vakmanschap van de mensen in India. Hebben we de verkoop sjaals, sjaals en stola's voor meer dan 3 decennia. Wij produceren en exporteren van de meest exclusieve sjaals, sjaals en stola's van pure zijde en cashmere pashmina wol. Vervaardigd uit de fijnste wol van Himalaya geiten, onze wollen sjaals en sjaals zijn heerlijk zacht en voorbestemd om een ​​erfstuk worden. Onze grote pashmina collectie omvat geborduurd, kralen, paisley, gedrukte, Jamawar pashmina sjaals en omslagdoeken.

In de afgelopen 10 jaar, hebben onze wollen sjaals en sjaals zijn geëxporteerd naar landen als Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Engeland en Amerika.

   
Copyright © 2012-2013 Duggal Sjaals Industries Sjaals, Stola's, Amsterdam, Nederland