Duggal Huivi Industries Scarves, Huivis & Stoles , Amritsar, India 
  
   Tervetuloa sivuillemme                                                                     

Duggal Huivi Industries on tunnettu valmistaja, viejä ja tukkumyyjä villa huivi, huivi ja stoolia Amritsar, Intia. Valmistamme ja myymme kaunis ja muodikas huivi, huivi ja stoles. Voit ostaa huivit, stoles ja kaulaliinat halvalla ja tukkuhinta.Villa kaulaliinat, huivit ja stoles valmistetaan eri värejä. Online luettelo tuotteista on saatavilla pyynnöstä.

Intian villa huivit ja stoles ovat täydellinen lahja.Perusrakenne käytetään näissä huiveja on villaa. Joskus, lisäksi puuvillaa ja silkkiä on myös valmistamaan huivi.

Duggal Shawl Industries on ylpeä suojelijana käsitöihin Intian kansalle. Olemme myyneet huivit, huivit ja stoles yli 3 vuosikymmentä. Valmistamme ja viedä hienoimmat huivit, huivit ja stoles puhdasta silkkiä ja kashmir pashmina villaa. Valmistettu hienoimmista villaa Himalajan vuohet, meidän villa huivit ja kaulaliinat ovat herkullisen pehmeitä ja tarkoitus olla perinneompelutekniikoita. Laaja pashmina kokoelma sisältää kirjailtuja, helmillä, paisley, painettu, jamawar pashmina huivit ja kaulaliinat.

Viime 10 vuoden aikana, villa huivit on viety maihin kuten Australia, Kanada, Ranska, Saksa, Italia, Espanja, Englanti ja Amerikka.

   
Copyright © 2012-2013 Duggal Huivi Industries Huivit, Helsinki, Suomi