Duggal Sjal Industries Scarves, Sjals & Stoles , Amritsar, India 
  
   Velkommen til vår hjemmeside                                                                    

Duggal Sjal Industries er en kjent produsent, eksportør og grossist av ull skjerf, sjal og stoles i Amritsar, India. Vi produserer og selger vakre og fasjonable sjal, skjerf og stoles. Du kan kjøpe skjerf, stoles og sjal på billig og engros-pris. De ull skjerf, sjal og stoles er produsert i en rekke farger. Online katalog av våre produkter er tilgjengelig på forespørsel.

Indiske ull sjal og stoles er en perfekt gave. Den grunnleggende stoffet som brukes i disse sjal er ull. Noen ganger er tillegg av bomull og silke også gjort i produksjon av sjal.

Duggal Sjal Industries er en stolt beskytter av håndverk av folket i India. Vi har vært selger sjal, skjerf og stoles for mer enn tre tiår. Vi produserer og eksporterer de mest eksklusive sjal, skjerf og stoles av ren silke og kasjmir pashmina ull. Produsert av den fineste ull fra Himalaya geiter, våre ull sjal og skjerf er deilig myk og forutbestemt til å være et arvestykke. Vårt store pashmina Samlingen inneholder brodert, perler, paisley, trykt, Jamawar pashmina skjerf og sjal.

I løpet av de siste 10 årene, har våre ull sjal og skjerf blitt eksportert til land som Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, England og Amerika.

 
Copyright © 2012-2013 Duggal Sjal Industries Skjerf, Sjal, Oslo, Norge