Duggal Sjalar Industries Scarves, Sjalars & Stoles , Amritsar, India 
  
   Välkommen till vår Hemsida                                                                   

Duggal Sjalar Industries är en känd tillverkare, exportör och grossist av ull halsdukar, sjalar och stoles i Amritsar, Indien. Vi tillverkar och säljer vackra och trendiga sjalar, halsdukar och stoles. Du kan köpa halsdukar, stoles och sjalar på billig och grossistpriset. De ylle halsdukar, sjalar och stoles tillverkas i en mängd olika färger. Online katalog av våra produkter finns tillgänglig på begäran.

Indiska yllesjalar och stoles är en perfekt present. Den grundläggande tyg som används i dessa sjalar är ull. Ibland är tillsats av bomull och silke också i tillverkningen av sjalen.

Duggal Sjal Industries är en stolt beskyddare av hantverk av folket i Indien. Vi har sålt sjalar, halsdukar och stoles för mer än 3 decennier. Vi tillverkar och exporterar de mest exklusiva sjalar, halsdukar och stoles av ren silke och kashmir pashmina ull. Tillverkas av finaste ull från Himalayas getter, våra ull sjalar och halsdukar är härligt mjuk och avsedd att vara en släktklenod. Vår stora pashmina Samlingen omfattar broderat, pärlstav, paisley, tryckt, jamawar Pashmina sjalar och sjalar.

Under de senaste 10 åren har våra ull sjalar och halsdukar har exporterats till länder som Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, England och Amerika.

   
Copyright © 2012-2013 Duggal Sjalar Industries Halsdukar, Sjalar, Stockholm, Sverige